CahKerjo.Com

Download Lagu MP3, Video, Lirik, dan Berita Musik


Didi Kempot - Mandalika

By

Didi Kempot - Mandalika

Title: Didi Kempot - Mandalika
Album: Mandalika - Single
Genre: Pop
Size: 6.05MB
Views: 16
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Didi Kempot
Source: https://www.youtube.com/watch?v=Qe2ZlhP0cRw

Published on 2020-02-12

Lirik Lagu Didi Kempot - Mandalika
Ing wayah sore aku kudanen
Nunggu sliramu bali soko paran
Nanging Atiku kroso tratapan
Oh ono opo..
Neng pelabuhan kowe tak tunggu
Mergo neng kene bakal ketemu
Dudu sliramu sing teko mrene
Yo mung kabarmu..
Kapalmu ilang neng lautan

Neng mandalika ombake gede
Sing tak enteni ra tekan kene
Mripatku nangis kelingan kowe
Anakmu nakokne
Anakmu nangis..
Tansah nakokke..

Sing tak tunggu rasido teko
Sliramu ilang aku nelongso
Sliramu ilang gek ono ngendi
Gek ono ngendi..

Neng pelabuhan kowe tak tunggu
Mergo neng kene bakal ketemu
Dudu sliramu sing teko mrene
Yo mung kabarmu..
Kapalmu ilang neng lautan

Neng mandalika ombake gede
Sing tak enteni ra tekan kene
Mripatku nangis kelingan kowe
Anakmu nakokke
Anakmu, nangis..
Tansah nakokne..

Sing tak tunggu rasido teko
Sliramu ilang aku nelongso
Sliramu ilang gek ono ngendi
Gek ono ngendi.

Neng mandalika ombake gede
Sing tak enteni ra tekan kene
Mripatku nangis kelingan kowe
Anakmu nakokke..
Neng mandalika ombake gede
Sing tak enteni ra tekan kene
Mripatku nangis kelingan kowe
Anakmu nakokke..


Tags: lagu Didi Kempot, lirik Didi Kempot, download Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Mandalika , Mandalika Didi Kempot, mp3 Didi Kempot, download lagu Didi Kempot, Mandalika - Single Didi Kempot, download lagu Pop Didi Kempot


IKLAN