CahKerjo.Com

Download Lagu MP3, Video, Lirik, dan Berita Musik


Mala Agatha - Kakean Harapan

By

Mala Agatha - Kakean Harapan

Title: Mala Agatha - Kakean Harapan
Album: Kakean Harapan - Single
Genre: Dangdut
Size: 3.46MB
Views: 309
Type : Audio / Mpeg
Bitrate : 192 KBPS
Author: Mala Agatha
Source: https://www.youtube.com/watch?v=B-qB4ZPzXQc

Published on 2019-07-06

Lirik Lagu Mala Agatha - Kakean Harapan
opo kurang anggonku sayang
tresnamu saiki ne blendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi
yowis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
among sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang isoh melu jagongan

iki tresno sak tenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu among bajakan
among di dol obralan
lan tresno pindah rono rene
koyo kos kosan

nanging kahanane janjimu among ngambang
tresno anggonku ngenteni
janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis
timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yowis mending saiki dada sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnamu saiki ne blendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi
yowis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
among sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang isoh melu jagongan

iki tresno sak tenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu among bajakan
among di dol obralan
lan tresno pindah rono rene
koyo kos kosan

nanging kahanane janjimu among ngambang
tresno anggonku ngenteni
janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis
timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakean harapan
yowis mending saiki dada sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnamu saiki ne blendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi
yowis monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
among sik kakean harapan
tak golek sing endang mantenan
kowe tak undang isoh melu jagongan


Tags: lagu Mala Agatha, lirik Mala Agatha, download Mala Agatha, lirik lagu Mala Agatha Kakean Harapan , Kakean Harapan Mala Agatha, mp3 Mala Agatha, download lagu Mala Agatha, Kakean Harapan - Single Mala Agatha, download lagu Dangdut Mala Agatha


IKLAN